
Králičí maso
Králík na česneku
1 králík, 8 plátků špeku, 1 cibule, 4 stroužky česneku, 1 bobkový list, 6 zrnek černého pepře, 2 zrnka nového koření, sůl
Králíka naporcujeme a opereme. Osolíme porce králíka, přidáme na silnější plátky nakrájený česnek, špek, rozpůlenou cibuli a koření. Podlijeme vroucí vodou a pod pokličkou...
—————
Králík na pivu s rozmarýnem

(4-5 porcí)
1 králík, 7 plátku anglické slaniny, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 7 snítek rozmanýru, 0,5 litru světlého piva, olej, 3 bobkové listy, 1 lžička rozdrceného jalovce (může mýt i celý), mletý pepř
Králíka naporcujeme a spolu s nakrájenou cibulí zalijeme pivem a necháme přes noc naložené....
—————
Záznamy: 1 - 2 ze 2