První vyzkoušený recept z nové kuchařky

26.03.2010 23:58

Ráda bych se s Vámi podělila o první recept, který jsem vyzkoušela z mé nové kuchařky. Po prvotních obavách zda nám bude chutnat jídlo okořeněné římským kmínem nás tento pokrm velice mile překvapil. Trochu jsem upravila poměry surovin, protože česneku je v originálním receptu tak pětkrát tolik než uvádím a římského kmínu by člověk měl použít 3 lžičky, což se mi zdálo opravdu hodně. Jídlo je mírně kořeněné, ale chuťově akorát výrazné. Můžete si jeden den uvařit maso a teprve druhý dělat tento recept, který je opravdu rychlý na přípravu. Mezitím co se vaří rýže si připravíte suroviny a uvaříte na pánvi. Tady se můžete podívat na postup přípravy Hovězí maso se zelenou paprikou a římským kmínem. Poprvé jsem také použila hmoždíř, který jsem si tento týden konečně po ukrutném shánění po všech možných obchodech zakoupila. Zkusila jsem si v něm připravit směs bylinek na filé a výsledek se opravdu vydařil. Můžete také vyzkoušet Směs bylinek na pečené filé

—————

Zpět



Vytvořte si www stránky zdarma! Webnode